Ingrediente
bucati de pui chiar si cu os
o ceapa mare
trei ardei chile verzi
ardei iute rosu uscat dupa gust
ghimbir proaspat
usturoi 10 catei
chimion pisat
piper pisat
cuisoara pisata
scortisoara pisata
curcuma praf
o ceasca lapte de cocos
o lingura otet
doua linguri ulei floarea soarelui sau seminte de struguri
Mod de preparare
Se frige carnea de pui in ulei, se adauga ceapa si rumeneste, apoi se adauga ghimbirul,usturoiul, ardeiul chile maruntite.Dupa circa 20 de minute se adauga amestecul de condimente, piper, cumin, cuisoara, scortisoara, ardei iute, curcuma. Se lasa pana se degaja aromele si se adauga laptele de cocos. Se fierbe la foc mic pana e puiul facut inca 20 de minute. La final se pune lingura de otet si se ia de pe foc.
Se serveste cu orez sau cu paine naan.
bucati de pui chiar si cu os
o ceapa mare
trei ardei chile verzi
ardei iute rosu uscat dupa gust
ghimbir proaspat
usturoi 10 catei
chimion pisat
piper pisat
cuisoara pisata
scortisoara pisata
curcuma praf
o ceasca lapte de cocos
o lingura otet
doua linguri ulei floarea soarelui sau seminte de struguri
Mod de preparare
Se frige carnea de pui in ulei, se adauga ceapa si rumeneste, apoi se adauga ghimbirul,usturoiul, ardeiul chile maruntite.Dupa circa 20 de minute se adauga amestecul de condimente, piper, cumin, cuisoara, scortisoara, ardei iute, curcuma. Se lasa pana se degaja aromele si se adauga laptele de cocos. Se fierbe la foc mic pana e puiul facut inca 20 de minute. La final se pune lingura de otet si se ia de pe foc.
Se serveste cu orez sau cu paine naan.





No comments:
Post a Comment