fasole colorată din cutii, scursă de apă
un morcov tăiat rondele
un ardei gras
o ceapă mare
usturoi după gust
tarhon proaspăt sau uscat
ulei de măsline
sare, piper
foi de dafin
chimion pisat sau semințe
o lingură de oțet
apă
Morcovul, ardeiul, ceapa, usturoiul, cabanosul, toate tăiate se călesc in mult ulei de masline. Se adaugă fasolea, apa, tarhonul, chimionul, foile de dafin, sarea si piperul si se lasă sa fiarbă la foc mic. Se pune o lingură de oțet. Se servește cu varză murată sau murături, gogoșar, castraveciori.
un morcov tăiat rondele
un ardei gras
o ceapă mare
usturoi după gust
tarhon proaspăt sau uscat
ulei de măsline
sare, piper
foi de dafin
chimion pisat sau semințe
o lingură de oțet
apă
Morcovul, ardeiul, ceapa, usturoiul, cabanosul, toate tăiate se călesc in mult ulei de masline. Se adaugă fasolea, apa, tarhonul, chimionul, foile de dafin, sarea si piperul si se lasă sa fiarbă la foc mic. Se pune o lingură de oțet. Se servește cu varză murată sau murături, gogoșar, castraveciori.
No comments:
Post a Comment